Translate

23 Haziran 2014 Pazartesi

Yves Rocher İkili Doğal Bronz Pudra

Merhaba !
 Bugün sizlere Yves Rocher'nin doğal bronzluk veren pudrasını tanıtacağım. Öncelikle incecik bir dokusu ve muhteşem bir kokusu var. Ama merak etmeyin, kokuya hassas olanlar için rahatsız edici bir yoğunlukta değil. Açık tonuyla yüzünüzde ki fondöteni sabitleyebilir , koyu tonuyla ise gölgelendirme yapabilirsiniz. 
Açık tonunu yüzümün tamamına uyguladığım zaman doğal ve sağlıklı bir görüntü elde ediyorum. Yapısı hafif olduğu için kapatıcılık yönünden çok yeterli değil. Zaten ben fondöten ya da CC kremin üzerine uyguladığım için pek sorun olmuyor. Koyu tonu da gölgelendirme için oldukça başarılı. Yapay bir koyuluk olmuyor yüzünüzde. Söyledikleri gibi doğal bir bronzluk elde ediyorsunuz. Bitişi çok mat değil ama herhangi bir parlaklıkta içermiyor. Karma cilt tipine sahibim ve rahatlıkla kullanıyorum. Özellikle yaz aylarında yanımdan ayıramadığım bir ürün.


Bende ki tonu 01- Doğal bronz. Ürün 20 g. olduğu için uzun süre yetiyor. 
 Çok severek kullandığım bu ürünü sizlere tavsiye ediyorum. Liste fiyatı 64.90 TL. Sık sık indirime girdiği için daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz.Umarım beğenirsiniz :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder